Ping Win van House of Nouws is podiumpoëzie voor iedereen vanaf drie. Een voorstelling over verandering, voor peuters, kleuters en hun volwassen. En de allereerste voorstelling die House of Nouws voor deze jonge doelgroep maakt. Op zaterdag 12 november gaat Ping Win in première bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Daarna tourt de voorstelling tot en met maart 2023 door het land.

De tweede
Alle makers van House of Nouws zijn het tweede kind in hun gezin. De eerste had de norm al voor hen bepaald. En daar hadden zij als tweede maar mee te leven. Omgekeerd werd de oudste ook flink op de proef gesteld toen er ineens een tweede bij kwam. Is er ook lol te beleven aan die nieuwe blik?

Ping Win leeft in een zwart wit wereld waarin alles pinguïn wordt. Zelfs de vuilnisbak lijkt ineens een snaveltje te hebben. Alles is zoals het hoort. Althans, dat vindt Ping Win. Dan ineens is er een tweede. Die bijna hetzelfde is, maar toch net anders. Hobbeliger. Kleurrijker. Iemand die alle spelregels omver flapt. Hoe gaat Ping Win om met deze verandering? Ping Win is een herkenbare voorstelling voor iedereen die op weg is naar iets nieuws. Zoals peuters, die bijna kleuters zijn. Of kleuters die net nog peuter waren.

Ping Win tourt van 12 november 2022 t/m maart 2023 door Nederland. Op vrijdag 30 december 2022 zijn er twee voorstellingen in de Schuur in Haarlem. Daarna komt Ping Win terug in theaterseizoen 23/24. Bekijk de actuele speellijst op houseofnouws.nl/voorstelling/pingwin.

Credits
Regie: Sanne Nouws
Spel: Femke Arnouts en Bryan Atmopawiro
Kostuums: Sanne Lips
Decor: Catharina Scholten
Lichtontwerp: Wilfred Loopstra
Muziek: Daniël van Loenen
Educatie: Cindy Liebregts
Productie: Joppe Kos
Technisch producent: Bo van Vliet
Met dank aan: Liesje Knobel en Nina Fokker

Ping Win wordt aangeboden i.s.m. Bureau Berbee & Jansen en Brabant Menu.

 

 

 

 

- Advertentie -