Meet & Greet en signeersessie met thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt

0

De ongekend populaire thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt komt naar Kennemer Boekhandel deze kerstperiode. Vrijdagmiddag 16 december om 12:30 uur is hij in de winkel om zijn nieuwste thriller November te signeren en natuurlijk zijn lezers te ontmoeten.

Olde Heuvelt verpakt in zijn nieuwe boek November tijdloze thema’s in een Nedergothic jasje, met een Faustiaans pact als leidraad. Ontzettend spannend en niet weg te leggen.

Onder een aantal van onze bezoekers verloten we tijdens deze signeersessie een aparte, exclusieve Meet & Greet met Thomas Olde Heuvelt.

Geïnteresseerden kunnen uiterlijk dinsdag 14 december een mail sturen naar info@kennemerboekhandel.nl met daarin een spannende of prangende aan Olde Heuvelt. De bedenkers van de leukste vragen worden uitgekozen en krijgen zodoende een aparte Meet & Greet met de bestsellerauteur.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn de signeersessie bij te wonen, kunnen een gesigneerd exemplaar reserveren door te mailen naar info@kennemerboekhandel.nl of te bellen met een medewerker via 023-5251944.

Voor de openbare signeersessie is aanmelden niet nodig.

Info
Datum: vrijdag 16 december 2022
Tijd: 12:00-12:30 (Meet & Greet winnaars) 12:30 – 13:30 signeersessie voor iedereen toegankelijk
Locatie: Kleverparkweg 3, Haarlem
Entree: vrij

 

 

 

 

 

- Advertentie -