Open Dag voor studiezoekers bij Inholland Haarlem

Aankomende hbo-studenten oriënteren zich op studie

0
Studenten Inholland Haarlem. Ingezonden foto.
Studenten Inholland Haarlem. Ingezonden foto.

Hogeschool Inholland Haarlem organiseert op zaterdag 4 februari van 10.00 – 14.00 uur een Open Dag voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Proef de sfeer, stel al je vragen aan onze studenten, docenten en studiekeuzeadviseurs. Stap in jouw toekomst en beleef hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren.

Tijdens de Open Dag zijn onze studiekeuzeadviseurs aanwezig om studiekiezers te helpen bij het vinden van de juiste hbo-opleiding. Via een competentiespel op het studiekeuzeplein kun je ontdekken welke opleidingen goed matchen.

Studenten en docenten vertellen graag over hun studie, projecten en stages bij Inholland Haarlem. Maak kennis met de studieverenigingen, bezoek de opleidingen en proef de sfeer bij Inholland Haarlem. Beleef de Creative Business Experience, doe mee aan een praktijkles van Sportkunde op het Centre Court, volg een workshop bij Informatica of ga mee met een rondleiding door het skillslab van MBRT. Het kan allemaal tijdens de Open Dag van Inholland Haarlem. Studeren gebeurt bij ons niet alleen in het hogeschool-gebouw, maar in de hele regio. Bijvoorbeeld in onze labs, waar studenten in dynamische leer- en experimenteeromgevingen werken aan praktijkvraagstukken.

Proefstuderen
De opleidingen bieden ook de mogelijkheid om een proefstudeerdag te volgen of een dag mee te lopen. Beleef zo een dag als student bij Inholland Haarlem. Tijdens het proefstuderen geven we nog meer informatie over de opleiding, kunnen er colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten.

Ook goed voorbereid studeren? Kijk op www.inholland.nl/opendag en meld je aan voor de Open Dag van 4 februari bij Inholland Haarlem.

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -