Raoul Michel en Haarlem Marketing lanceren de officiële videoclip; Ze heeft me betoverd!

0

Na de lancering van de audiotrack op Spotify en publicatie van de lyrics video volgt nu de officiële videoclip. De videoclip is op diverse locaties in het centrum van Haarlem opgenomen en vertelt het verhaal van een meisje die opgroeit tot een volwassen dame en in de tussentijd al haar eerste stappen in Haarlem zet, waar haar liefde voor Haarlem ontstaat.

Iedere Haarlemmer kent het gevoel wel. Dat je ergens in de stad bent en weet, dit is mijn plek, dit is mijn stad, hier ben ik thuis. Singer-songwriter Raoul Michel heeft dat gevoel perfect weten te vangen in het nummer Ze Heeft Me Betoverd. Een nummer dat je als Haarlemmer niet mag missen. Vandaag is de daar bijbehorende officiële videoclip Ze Heeft Me Betoverd gelanceerd.

De audiotrack, lyrics video en videoclip zijn onderdeel van de marketingstrategie van Haarlem Marketing, gericht op bewoners en Fans van Haarlem.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -