Meer dan 20 artiesten verlenen hun medewerking aan het grote benefietconcert aanstaande maandag 13 februari in Philharmonie Haarlem.

Eerder werd al bekend dat Willeke Alberti, Candy Dulfer, Douwe Bob, Leoni Jansen, Wasim Arslan, Efe Erdem, Laura Fygi, Fay Claassen, DRI3MAN, Royal Dutch Scam & Lo van Gorp, Cor Bakker, Jason Bouman en Meral Polat belangeloos meedoen. De presentatie is in handen van Jan Douwe Kroeske.

Fantastisch om te zien hoeveel artiesten zich belangeloos aansluiten bij dit initiatief. Het belooft een bijzondere muziekavond te worden. Met zoveel geweldige artiesten op het podium zullen er vast verrassende combinaties ontstaan, alles ten goede van de hulp aan de slachtoffers van deze vreselijke aardbevingen in Turkije en Syrië,” aldus Edwin van Balken, algemeen directeur van Philharmonie Haarlem.

In samenwerking met NH nieuws wordt het concert uitgezonden op NH Nieuws en is het live te volgen via de social kanalen van NH Nieuws en Philharmonie Haarlem.Een kaartje kost €.35,00 en dankzij onze leveranciers Coca Cola, Brand Bierbrouwerij en Vinites zal ook de opbrengst uit de horeca-omzet geheel ten goede komen aan Giro 555. Het doel van deze avond is om minimaal € 40.000 op te halen.

Aan het eind van de avond wordt de cheque aangeboden aan Giro 555.

Wat Benefietconcert voor Turkije en Syrië
Wanneer 13 februari 2023 om 20.00 uur
Waar Grote Zaal – Philharmonie Haarlem
Kaartverkoop en horeca opbrengst volledig ten bate van Giro 555
Ticket €.35,00
Meer informatie en up-to-date line up www.philharmoniehaarlem.nl/giro555

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -