Patrick van der Fits aangesteld als Technisch Manager DSS

0
Foto door RF._.studio
Foto door RF._.studio

DSS en Patrick van der Fits hebben overeenstemming bereikt over een tweeënhalf jarig contract. De oud speler van DSS en echte Haarlemmer zal per 1 maart als technisch manager aan de slag gaan op het Pim Mulier sportpark.

DSS voorzitter Martijn Egner laat weten blij te zijn met de aanstelling. “We zijn zeer content met de aanstelling van Patrick. Patrick heeft een DSS hart, kent de club en regio goed en het is onze overtuiging dat hij ons verder gaat helpen in het prestatiegericht denken en handelen. Deze koers hebben we vorig seizoen ingezet en de aanstelling van Patrick is een logische vervolgstap in het proces.

Ook nieuw technisch manager Patrick van der Fits steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. “DSS is voor mij echt een slapende reus, en die willen we gaan ontwaken. Dat kan ik niet alleen, maar met behulp van allemaal goede mensen bij DSS ben ik ervan overtuigd dat we tot mooie dingen in staat zijn. Samen de schouders eronder om naast de breedtesport ook het winnaarsklimaat te ontwikkelen bij DSS. Bij zowel het mannen als het vrouwenvoetbal liggen in mijn ogen genoeg kansen om ons als club te ontwikkelen. De club heeft die ambities ook uitgesproken, daarmee ken ik mijn doelen voor komende jaren,” besluit van der Fits.

Van der Fits doorliep als jeugdspeler de jeugdopleiding van DSS en speelde later voor RKVV Velsen, EDO, VVSB en Noordwijk. Als trainer met een UEFA A diploma op zak verdiende van der Fits zijn sporen tussen 2006-2023 bij onder andere HFC EDO, Stormvogels, Vitesse ’22 en VVSB. Op dit moment is van der Fits eerste assistent-trainer van Anthony Correia bij VV Katwijk, uitkomend in de tweede divisie.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -