Heeft u na een borstamputatie of na een borstsparende operatie behoefte aan voorlichting over het kopen en dragen van uitwendige borstprotheses? Of over bijpassende lingerie en badkleding? Iedere laatste woensdagmiddag van de maand kunt u gratis voorlichting, adviezen en tips krijgen van ervaringsdeskundigen, die samenwerken met de Borstkanker Vereniging Nederland.

Datum, tijd en locatie
Datum: woensdag 27 september
Tijd: van 14.00 – 15.00 uur , 15.00-16.00
Locatie: poli oncologie locatie Hoofddorp

Na een borstamputatie en soms ook na een borstsparende operatie heeft u misschien behoefte aan voorlichting over (uitwendige) borstprotheses of over het dragen van bijpassende lingerie en/of badkleding.

  • Waar kan ik een borstprothese kopen?
  • Wat zijn er voor soorten?
  • Waar moet ik op letten?

Het kan heel zinvol zijn om informatie en tips te krijgen voor u een borstprothese, lingerie of badkleding aanschaft. Of waar u deze materialen kunt kopen (SEMH gecertificeerde verkoopadres). De vrijwilligers, die zelf ervaringsdeskundig zijn, helpen u graag op weg.
U bezoekt het spreekuur alleen of samen met uw naaste. U krijgt ruim de gelegenheid om materialen te bekijken, te overleggen en vragen te stellen.

Aanmelden
Er wordt gewerkt op afspraak. Meldt u zich daarom aan via agenda op onze website. Agenda – Spaarne Gasthuis

Vragen
Heeft u vragen over dit spreekuur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een mail naar patiëntenvoorlichting@spaarnegasthuis.nl.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie