Pink Party bij Kinepolis

Mean Girls fans opgelet: Kom in je roze outfit naar de Kinepolis Pink Party met Mean Girls op woensdag 10 januari want; 'On Wednesdays we wear pink!'

0

Op woensdag 10 januari organiseert Kinepolis een speciale voorpremière met Mean Girls. Grijp je kans om de film als één van de eersten in Nederland te zien tijdens de Kinepolis Pink Party. Kinepolis zorgt voor de popcorn en een welkomstdrankje, zorg jij voor de mooiste roze outfit? Want ‘On Wednesdays we wear pink!’. Toegangstickets voor de Pink Party zijn nu beschikbaar via de website van kinepolis: www.kinepolis.nl/pink-party-mean-girls.

Na het succes van de Pink Party met de film Barbie zijn we verheugd om de tweede editie van de Pink Party te organiseren met de film Mean Girls. Samen met onze bezoekers gaan we er weer een geweldige avond van maken. Kinepolis staat voor entertainment en plezier en deze gelegenheid is daar een perfect voorbeeld van.” Aldus Susan Iping, marketing manager bij Kinepolis.

Over de Pink Party
De Kinepolis bioscopen pakken lekker uit met de kleur roze. Alle Pink Party bezoekers krijgen popcorn in roze bakken én een roze welkomstdrankje van Russel & Co. Het enige waar de bezoeker zelf voor moet zorgen is een mooie ‘On Wednesdays we wear pink’ outfit. De inloop start een half uur voordat de film begint, dus kom op tijd om te kunnen genieten van al het roze!

De Pink Party wordt georganiseerd in de volgende bioscopen:
Kinepolis Almere, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Huizen, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Kinepolis Haarlem en Kinepolis Enschede.

Over de film
Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady Heron (Angourie Rice) is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George (Reneé Rapp) en haar volgelingen Gretchen (Bebe Wood) en Karen (Avantika). Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels (Christopher Briney), waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis (Auli’i Cravalho) en Damian (Jaquel Spivey). Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

 

 

 

 

 

 



Ondersteun Haarlem updates met een kleine financiële bijdrage, maandelijks of éénmalig: