Vrijwilligers in Haarlem in het zonnetje gezet op de Nationale Vrijwilligersdag

0

Op woensdag 7 december was het de Nationale Vrijwilligersdag. Oók in Haarlem werden vrijwilligers uitgebreid in het zonnetje gezet. Ze werden ontvangen onder de prachtig versierde luifel op het kantoor van VWC-BUUV aan de Raaks. Er stond voor iedereen een drankje, lekker hapje en een presentje klaar.

Het was een gezellig samenzijn waarin de vrijwilligers vanuit allerlei verschillende werkvelden elkaar konden ontmoeten en ervaringen konden uitwisselen. De vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet in een toespraak door wethouder Diana van Loenen (Zorg en Welzijn en Werk & Inkomen).

Ook directeur van het Vrijwilligerscentrum Haarlem Linda Wegman sprak haar waardering uit: “Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving,” zegt Linda Wegman, directeur van VWC-BUUV. “In de zorg, in het groen, bij maatjesprojecten, als hulp voor nieuwkomers of als burenhulp.

Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk op www.haarlemvoorelkaar.nl.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -