Home Top Het nieuwe boek van Ruud Licht uit Haarlem is verschenen

Het nieuwe boek van Ruud Licht uit Haarlem is verschenen

0

Op vrijdag 8 maart verschijnt het nieuwe boek Aetheria – AI-unit EVA ontwaakt tot bewustzijn van Ruud Licht. In dit verhaal neemt Ruud de lezer mee naar Aetheria, een fictieve wereld waarmee het AI-vraagstuk benaderd wordt. Dit complexe science-fictionboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

 

Welkom in Aetheria, een wereld waarin prachtige architectuur samensmelt met gevaarlijke intriges. EVA, een revolutionaire kunstmatige intelligentie, ontwikkelt haar eigen bewustzijn en belandt al snel in de problemen. Terwijl ze worstelt om haar vrijheid te behouden, worden haar creators geconfronteerd met morele dilemma’s en de duistere kant van technologie. In dit avontuur trotseren onze helden gevaren uit alle hoeken van Aetheria om EVA te beschermen tegen een wereld die haar niet accepteert. Het verhaal exploreert het AI-vraagstuk en werpt een licht op de consequenties van kunstmatige intelligentie. Laat je meevoeren naar de adembenemende wereld van Aetheria, waar de grens tussen mens en machine vervaagt.

Over de auteur
Ruud Licht, de auteur en hovenier uit Haarlem, is een geboren en getogen creatieve geest. Zijn leven kende vele uitdagingen, zowel lichamelijk als emotioneel, maar hij vond altijd troost in de betoverende wereld van sciencefictionverhalen en muziek. Met zijn grenzeloze verbeelding en diepe liefde voor de natuur weet hij boeiende werelden te scheppen waar realiteit en verbeelding samensmelten tot één geheel. Als auteur combineert Ruud zijn expertise als hovenier met zijn passie voor sciencefiction, wat resulteert in unieke verhalen die de schoonheid van de natuur moeiteloos vermengen met futuristische mogelijkheden. Hij neemt je mee naar adembenemende werelden waarin menselijke kwetsbaarheid verkend wordt, en opent zo nieuwe perspectieven op ons bestaan.

Boekgegevens
Titel: Aetheria – AI-unit EVA ontwaakt tot bewustzijn
Auteur: Ruud Licht
Verschijningsdatum: 08-03-2024
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 232
ISBN: 9789464898361
Prijs: €22,50, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België