College door Marion Derksen in de Bibliotheek op het station

0

Onder de noemer: Open Ochtend… een ander begin van je dag worden er colleges over verschillende onderwerpen gegeven in de Bibliotheek op het station. De insteek: onder het genot van een klein ontbijt, luisteren naar een verhaal vanuit een expertise ter inspiratie of motivatie. Hierdoor hopen de specialisten je met een andere kijk de deur uit en aan het werk te laten gaan.

Het derde college van 2015 vindt plaats op donderdag 26 maart, van 8:00 – 9:00 uur. Marion Derksen vertelt je de geheimen van succesvol solliciteren, waarbij ze haar kennis van internetmarketing én de arbeidsmarkt combineert.

Marion Derksen – Succesvol solliciteren
Vindbaarheid, zichtbaarheid, optimaal presenteren. Allemaal termen die bij deze tijd horen. Marion Derksen vertelt je de geheimen van succesvol solliciteren. Op een frisse manier vertelt ze je de tips & trucs waarbij ze haar kennis van internetmarketing combineert met haar kennis van de arbeidsmarkt. Na deze ochtend ga je weer vol energie aan de slag om de juiste baan te vinden!
Donderdag 26 mrt | De Bibliotheek open: 7:30 uur; College: 8:00 – 9:00 uur | Gratis
Meer informatie: www.denkinmogelijkheden.nl.

Emmeline Mooij – Het Scapino Ballet
Emmeline Mooij gaat in op moderne dans en het Scapino Ballet en zij vertelt met beeld en geluid over hoe een dansvoorstelling als ‘Songs for Drella’ wordt gecreëerd. Deze ‘Open Ochtend’ is in samenwerking met de Stadsschouwburg Haarlem. De voorstelling ‘Songs for Drella’ vindt plaats in de Stadsschouwburg op dinsdag 28 april.
Donderdag 23 apr | De Bibliotheek open: 7:30 uur; College: 8:00 – 9:00 uur | Gratis

Info
De Bibliotheek op het station | Tegenover de Kiosk op het middenperron (spoor 3/6)
Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -