Pletterij Impro Sessies gaat samenwerking aan met andere steden

0

De Pletterij Impro Sessies gaan de gemeentegrens over. In 2015 nodigen de Pletterij en Joost Verhagen (Haarlemse Popscene) om de maand een inspirerende en bekende muzikant uit andere steden uit om contact te leggen tussen impro scenes en muzikanten uit beide steden.

Op 19 maart komt bassist en gitarist Tristan Lamawaaien, spil in de impro scene van Leiden en Rotterdam naar Haarlem. Donderdag 21 mei wordt de impro sessie gecureerd door de Amsterdamse contrabassist Wilbert de Joode.

Impro muziek is een muzikale discipline die langzaam maar zeker terrein wint. De Pletterij begon 1 jaar geleden met de maandelijkse Pletterij Impro Sessies. Intussen vonden er 8 edities plaats, plus de legendarische Pletterij Impro Voetbal Sessies. Ruim 30 muzikanten uit verschillende muzikale disciplines waren uitgenodigd. Iedere sessie was anders, allemaal waren ze bijzonder.

In 2015 legt de Pletterij verbanden met impro- scenes uit andere steden. Spilfiguren en topmusici worden uitgenodigd om een avond samen te stellen waar musici uit hun stad worden gekoppeld aan Haarlemse muzikanten. Nieuwe muzikale allianties worden gesmeed, muzikale vriendschappen gelegd. Dit worden leuke tijden!

Info
Toegang vrijwillige bijdrage. Er is geen pinautomaat aanwezig. Reserveren aanbevolen via reserveren@pletterij.nl of bel 023 542 35 40.
De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX in Haarlem.
Voor meer informatie: www.pletterij.nl.

- Advertentie -