Ries van der Velden Classic tegen ALS

0

De Ries van der Velden Classic werd op zondag 12 april voor de derde keer in Bloemendaal gereden. De sponsorfietstocht voor jong en oud zamelt geld in voor het Kennisplatvorm van de Stichting ALS. Ook Ries en zijn vrouw Saskia deden met een speciale fiets mee.

Vier jaar geleden werd bij de Haarlemmer Ries van der Velden ALS geconstateerd. Met een vriendengroep organiseerde hij een fietstocht om geld in te zamelen om de kennis over de ziekte te vergroten. De Ries van der Velden Classic stond deze editie in het teken van ‘iets doen voor een ander’.

Rond 3 uur in de middag was het officiële moment en werd de cheque met een bedrag van 9369.38 euro overgedragen aan A.L.S. die de volledige sponsoropbrengst gaat gebruiken voor de op- en uitbouw van het A.L.S. Kennisplatform.

- Advertentie -