Voorjaarsevenement Stadskweektuin

0

Op zaterdag 18 en zondag 19 april was in de Haarlemse stadskweektuin het jaarlijkse Voorjaarsevenement. Het duurzaam tuinieren stond centraal dit jaar met een bijzonder assortiment planten, heesters, zaden, tuinmaterialen en onderhoudsproducten aan voor alle soorten tuinen.

Verenigingen presenteerde zich op het gebied van tuinieren, varens en bonsai-kweek met informatie en (plant)materiaal. Een houthandel was er met milieuvriendelijk tuinhout, een smederij met sierhekwerk en rozenbogen en er was een bedrijf dat lieveheersbeestjes beestjes inzet tegen bladluis. Natuurlijk waren er ook bemestings- en verzorgingsadviezen te krijgen.

Een moeilijke opdracht was er tijdens een excursie voor de jeugd om bodemdiertjes te zoeken in een grote glazen bak. Het was weer een gezellig evenement, ook voor het hele gezin.

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)