Presentatie van het Nubenik-boek in de Bibliotheek Haarlem Oost

0

Op zaterdag 9 mei, van 10:30 – 12:00 uur, organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennemerland in het Atrium van het Reinaldahuis (Leonard Springerlaan 5) de presentatie van het Nubenik-boek, een prentenboek voor mensen met dementie.

Het boek is niet alleen geschikt voor deze groep, maar juist ook voor hun partners, (klein)kinderen, mantelzorgers, vrijwilligers en begeleiders. De boekpresentatie is daarom tevens een demonstratie, zodat je kunt zien dat met het Nubenik-boek iedereen op gemakkelijke wijze contact kan maken met mensen met dementie. De toegang is gratis. Reserveer je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Het Nubenik-boek is de eerste in een reeks van vier over de seizoenen. We beginnen uiteraard met de lente! Ouderen van het Reinaldahuis schuiven deze morgen aan tafel rond dit prentenboek. Zij hebben de primeur van dit prachtige boek. Er wordt niet alleen gekeken naar de plaatjes, maar net als in het boek wordt er tijdens het kijken en het gesprek lentesoep gemaakt. Eet je met ons mee?

Info
Zaterdag 9 mei, van 10:30 – 12:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Oost (Atrium Reinaldahuis), Leonard Springerlaan 5 te Haarlem
De toegang is gratis. Reserveer je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -