Europese dag van de beroerte 2015

0

Hoe herken ik een beroerte of een TIA? Kan ik iets doen om een beroerte of TIA te voorkomen? Wat zijn de mogelijkheden om te herstellen van een beroerte of een TIA? Op de Europese dag van de beroerte, dinsdag 12 mei kunt u deze vragen stellen in het Spaarne Gasthuis.

Wilt u meer weten over herkennen of het voorkomen van een beroerte of een TIA? Kom op dinsdag 12 mei naar het Spaarne Gasthuis. Laat uw bloeddruk meten en vul een risico vragenlijst in. En u hoort direct of u een risico heeft op een beroerte of een TIA.

Maar er is meer
Rookt u? Roken verhoogt het risico op een beroerte of een TIA. Stel uw vragen over het stoppen met roken aan de stoproken coach in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp.
Wilt u een conditietest doen? In het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid staat de fysiotherapie voor u klaar.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van herstellen na een beroerte of TIA? Stel uw vragen aan de fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Zij kunnen u vertellen over de nieuwe ontwikkelingen bij het revalideren na een beroerte of TIA.

Of ga in gesprek met de medewerker van de Hersenstichting en de vereniging Hersenletsel.nl. Een patiëntenvereniging kan veel betekenen voor iemand met een beroerte of een TIA.

Info
Spaarne Gasthuis Hoofddorp van 10.30 – 16.00 uur in de Centrale hal
Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid van 11.00 – 15.00 uur in de Polihal

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)