SAVE ME at the Beach feest voor het goede doel tijdens elfde editie

0

Stichting Monkey Business maakt zich klaar voor de 11e editie van SAVE ME at the beach. Op zaterdag 6 juni staat het strand bij Woodstock geheel in het teken van de jungle. Niet alleen waan je jezelf even op de tropische eilanden Borneo en Sumatra; je helpt mee aan het behouden van het regenwoud daar en beschermt de orang-oetans. Dit alles terwijl je danst op lekkere muziek en er veel aandacht is voor decor en creatie.

De natuur roept en Woodstock is voor even een verre, tropische bestemming. Je komt letterlijk in de jungle terecht met echte grote planten en hier en daar een levensgrote aap. Dit alles dankzij creatieven die belangeloos meewerken, dot zijn onder andere Draadloos Deco, Magic Forest Decorations en Ballonartiest Micha de Haan. Ook is er live art van Jan van Blerk en kun je op de foto met orang-oetan koning Louie in de Jungle Book photo-booth.

Ambassadrice Anna-Alicia Sklias is de host van de dag en dj’s Patrice Bäumel, Eelke Kleijn, Pelle b2b Roon en William Kouam Djoko zorgen in de avonduren voor een zwoele dansvloer. Deze dj’s die tot de absolute top behoren, draaien allemaal op zaterdag 6 juni in Woodstock, bij Bloemendaal aan Zee.

Het optreden van Gosto wil je ook niet missen. Deze singer-songwriter opent SAVE ME at the beach tijdens de middag, met heerlijk lome, zomerse live muziek. Nu al bedankt Stichting Monkey Business al deze geweldige artiesten voor het belangeloos meewerken aan het event. Hierdoor wordt de opbrengst voor het behoud van het regenwoud en het beschermen van de bedreigde orang-oetans zo hoog mogelijk!

Stichting Monkey Business
Monkey Business zet zich al twaalf jaar in voor het behoud van het regenwoud op Borneo en Sumatra, en voor de met uitsterven bedreigde orang-oetans. Dit doet ze onder andere door bijzondere en creatieve evenementen te organiseren, waar een ontspannen sfeer voorop staat. Kunstenaars, artiesten en muzikanten werken belangeloos mee om het doel van Stichting Monkey Business te verwezenlijken.

De voorverkoop voor SAVE ME at the Beach is gestart, tickets kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via Resident Advisor

Info
SAVE ME at the beach
Zaterdag 6 juni
17.00 – 24.00 uur
Woodstock Bloemendaal
saveme.nl | www.facebook.com/St.MonkeyBusiness | Koop tickets op RA

Line up
Patrice Bäumel
William Kouam Djoko
Eelke Kleijn
Pelle b2b Roon
Gosto

Gehost door Anna-Alicia Sklias
Facebook event
Tickets á €12,50 zijn verkrijgbaar via Resident Advisor