30Up Disco & Dance Landgoedfeest in Groenendaal by Swingsteesjun

0

Swingsteesjun organiseert zaterdag 9 mei een eerste klas Dansfeest voor ‘the friendly 30up’ in Landgoed Groenendaal. Landgoed Groenendaal is een toplocatie midden in het gelijknamige bos.

Bij Swingsteesjun gaat het om gezellig en ongedwongen uitgaan. Een perfecte match voor een topavond chique uit je dak gaan in de twee feest zalen. Het tuinterras is open en gedurende de avond worden luxe hapjes geserveerd.

In de discozaal draait dj Wally de beste disco hits van de jaren 70 & 80 en 90. De local hero DJ Flexy Frank, bekend van Thirties-feest concept, draait in de dance & trance area danshits van 00’s en 10s.

Info
Party time is zaterdag 9 mei, 20:00 – 02:00 uur. Kom lekker op tijd en geniet met volle teugen van de setting, de mensen en de heerlijke muziek in beide area’s.

Landgoed Groenendaal ligt zuidelijk van Heemstede. Het is een stijlvol monumentaal gebouw (17e eeuw) met diverse zalen, omgeven door circa 1,5x2km bos. Op deze locatie gaan we voor casual chique. Spijkerbroek oké maar zorg verder dat je er mooi en verzorgd uitziet. Er is een gratis bewaakte garderobe.

Tickets
via www.swingsteesjun.nl, Landgoed Groenendaal en Optiek Van der Geest in Cronjéstraat 15 in Haarlem.
Meer informatie bel: 023 3020 206 of 06 1893 8260.

Parkeren en route
Het adres is: Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede. Op de toegangswegen nabij zijn bordjes voor het Landgoed. Aan de voorkant en aan de zijkant, op zo’n 50 meter van het Landgoed, zijn twee verlichte grote parkings.