Kaartverkoop I Love Xmas gaat hard

0

De kaarten voor de grootste kerstshow, die ooit in Haarlem te zien is, gaan hard. Theatergroep Eglentier, het Heemsteeds Philharmonisch Orkest, Danshuis Haarlem én de Philharmonie Haarlem hebben de krachten gebundeld om heel Haarlem eens flink in hogere kerstsferen te brengen.

Bij I Love Xmas – The Symphonic Edition op 21, 22 en 23 december is de grote zaal van de Philharmonie één grote kerststal en kan er volop gefeest worden.

Kerstfeest der herkenning
Het wordt een vrolijke meezingvoorstelling voor jong en oud. Alle kerstnummers in de show worden in speciale orkestarrangementen gebracht. I Love Xmas staat bol van goede en foute kerstnummers door de jaren heen. Een groot feest der herkenning dus. De hilarische show vertelt verschillende kerstverhalen door elkaar heen. De kerstman heeft het geloof in Kerstmis opgegeven en krijgt, net als Scrooge op Kerstavond bezoek van een aantal geesten. Alsof dat nog niet genoeg is smeken Jozef en Maria hem om een slaapplaats. Daarnaast brengen de drie koninginnen, verkleedt als de Drie Koningen, cadeautjes voor het pasgeboren kind. Volgt u het nog?

Stoelen eruit en horecapunten erin
De regie van deze productie ligt in de vertrouwde handen van Marcel Kragt. Hij weet van deze voorstelling weer een hilarisch hoogtepunt van het theaterseizoen te maken en zo ook een Kerstshow als niet eerder vertoond. De Philharmonie wordt omgetoverd tot een grote kerststal waarbij van alles te beleven valt. Diner vooraf, hapje en drankje voor groepen; alles is mogelijk. De stoelen gaan uit de grote zaal vandaan, zodat er gedanst kan worden. Er komen horecapunten in de zaal. Meezingen is niet verplicht, maar wel onontkoombaar.

Info
I Love Xmas – The Symphonic Edition speelt op 21, 22 en 23 december om 20.30 uur in de Philharmonie, Lange Begijnenstraat 11. Kaarten en groepsarrangementen zijn te reserveren via www.theater-haarlem.nl of aan de kassa van de Philharmonie.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)