Bijeenkomst voor mantelzorgers Spaarndam en Zwanenburg

0

De gemeente Haarlemmerliede & Spaarnwoude wil dit jaar iets extra’s doen voor haar mantelzorgers.

Namens de gemeente nodigt Tandem, Centrum voor Mantelzorgondersteuning mantelzorgers in Haarlemmerliede & Spaarnwoude uit voor één van de twee inspiratiebijeenkomsten ‘Klein Geluk voor mantelzorgers’, die gehouden zullen worden op:

  • Donderdag 7 december 2017 van 10.00 – 12.00 uur
    in Dorpscentrum Spaarndam, Ringweg 36, Spaarndam
  • Dinsdag 12 december 2017 van 10.00 – 12.00 uur
    in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141, Zwanenburg

De bijeenkomsten worden geleid door Inge Jager, medeauteur van het boek ‘Klein geluk voor mantelzorgers’. Tijdens de bijeenkomst maken mantelzorgers op inspirerende wijze kennis met de recepten uit het boek. Deelnemers ontvangen het boek na afloop gratis. Een mantelzorgconsulent van Tandem is aanwezig tijdens de bijeenkomsten.

Klein geluk voor de mantelzorger helpt u om goed voor uzelf te zorgen. U kunt aan de hand van een lijst met verschillende behoeftes een recept opzoeken om ter plekke Klein Geluk te brengen in uw situatie. Hebt u bijvoorbeeld behoefte aan rust, steun, energie of vrolijkheid? Zoek en vind suggesties om onder andere goed voor uw lijf te zorgen; goed om te gaan met een schuldgevoel; lekker samen op pad te gaan; uw administratie op orde te brengen; de sleur te doorbreken; liefde en intimiteit te ervaren of pas een van de 15 oppeppers toe, om u weer kwiek en energiek te voelen. De aanwijzingen in het boek helpen u stap voor stap om het Kleine Geluk terug te brengen in uw leven, op een heel simpele manier. Zo kunt u op uw manier een toegewijde mantelzorger zijn, met alle steun en hulp die in uw situatie passend is.

Bent u mantelzorger? Dan kunt u zich tot uiterlijk 1 december 2017 aanmelden voor één van de bijeenkomsten via e-mail op info@tandemmantelzorg.nl of telefonisch via 023 – 8910610. Ook met eventuele vragen kunt u terecht op genoemd e-mailadres of telefoonnummer.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)