Burgemeester Wienen sluit twee woningen

Ernstige verstoring van de openbare orde

0

Gisteren heeft burgemeester Wienen op grond van de Opiumwet een woning gesloten. In de woning aan de Waddenstraat is bij een doorzoeking van de politie een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs, een vuurwapen en munitie aangetroffen.

Voor de burgemeester was dit reden om de woning met onmiddellijke ingang te sluiten. De woning is voor onbepaalde tijd gesloten.

Eerder deze week werd een woning aan de Laan van Parijs voor een periode van zes maanden gesloten. In de woning werd een hennepkwekerij met 296 hennepplanten en 7900 gram henneptoppen aangetroffen.

Naast de strafrechtelijke aanpak door politie en justitie wordt ook door de burgemeester krachtig, eenduidig en consequent opgetreden tegen criminele activiteiten zoals drugshandel, wapenbezit en georganiseerde hennephandel.