Groene Europaweg

0

De Europaweg krijgt 139 bomen erbij. 15 November 2017 verplaatste wethouder Cora-Yfke Sikkema alvast een boom langs de Europaweg naar de nieuwe locatie ter hoogte van de Groningenlaan.

Wethouder Cora-Yfke Sikkema: “Vandaag markeren we dat de Europaweg een fraaie groene entree van Schalkwijk wordt. Dit doen we door het versmallen van de weg van twee naar één rijbaan, het vernieuwen van het asfalt en het aanleggen van vier rotondes, wat de doorstroming gaat bevorderen. De Europaweg krijgt een mooie brede middenberm met meer groen en bomen. Met het aanleggen van een Paddentunnel komen we ook tegemoet aan een wens van de vrijwilligers van het Romolen Heempark”.

Meer informatie
De werkzaamheden van fase 2 zijn voor de kerst afgerond, zodat het winkelcentrum goed bereikbaar is. Medio volgend jaar zijn alle werkzaamheden klaar. Voor meer informatie, zie: www.haarlem.nl/europaweg.

Vorig artikelKaartverkoop I Love Xmas gaat hard
Volgend artikelVerhalenfestival
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.