Overval op Etos was “geintje”

0

Op dinsdagmorgen heeft de politie een 30-jarige man aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een winkel van drogisterij-keten Etos aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Bij zijn aanhouding gaf de man aan dat het om een “geintje” ging. Op het moment dat de Haarlemmer achter in de politieauto werd gezet kon hij er echter niet meer om lachen.

Omstreeks 10.45 uur kwam de man de winkel binnengelopen. Bij de kassa zei hij tegen een medewerker dat het om een overval ging. Hoewel hij direct daarna vertelde dat het een geintje was, kwam hij daar toch weer op terug. Voor de medewerker van de winkel ontstond, ondanks de directe afwezigheid van een wapen, een onzekere en vervelende situatie. De verdachte verdween even later, toen er een nieuwe klant de winkel binnen kwam.

De gewaarschuwde politie trof de verdachte in de directe omgeving van de winkel aan. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man is aangifte gedaan.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •