Jongeren misdragen zich op kinderboerderij

0

De politie kreeg vrijdagavond rond 23.30 uur meerdere meldingen binnen dat een groep jeugd achter dieren aan zou rennen op de kinderboerderij aan de Hertenkamplaan in Haarlem.

Bij aankomst zien de politiemensen een grote groep jongeren wegrennen van de kinderboerderij richting de Dreef. Ook ziet de politie hoe jongens gillend achter de angstige dieren aanrennen. Vijf jongens van 16 jaar uit Heemstede en Haarlem konden worden aangehouden. De jongens werden overgebracht naar het politiebureau, waar bij controle één van de jongens in het bezit bleek te zijn van een kleine hoeveelheid verdovende middelen.

De ouders van de jongens zijn in kennis gesteld van het voorval. De dieren van de kinderboerderij waren duidelijk van slag en onrustig door de actie van de jongeren.

- Advertentie -
Vorig artikelHaarlem geeft subsidie aan duurzaamheid, fietsen en groen
Volgend artikelMooie autosport bij Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.