Cabaret in Circus Hakim

0

Circus Hakim is het theater van Hakim uit Sesamstraat en is een broedplaats voor talent.

Op donderdag 3 september vindt om 20.00 uur de eerste editie van het Haarlem Try-Out Podium plaats. Je ziet drie keer een half uur fonkelnieuw materiaal van professionele cabaretiers.

Deze keer spelen de volgende acts:

Jasper van Kuijk wint in 2010 de jury- en publieksprijs van het Cameretten Festival. Zijn show Het Kan Nie Op is te zien op NPO Nederland 3. NRC noemt hem een getalenteerde doordenker. Hij krijgt het Stijgend Applaus Stipendium om een liedjesvoorstelling te maken. Ook schrijft hij een wekelijkse column in de Volkskrant.

Pepijn Schoneveld is cabaretier en acteur. Hij speelt in 2012 in de finale van het Leids Cabaret Festival. Ken je die Tempo Team reclame met die roodharige jongen die de meeting redt terwijl zijn bazen staan te feesten? Dat is Pepijn! De afgelopen twee seizoenen stond hij in de theaters met zijn voorstelling Meneer Mannetje.

Roovers en van Leeuwen winnen in 2015 het Griffioen/ Zuidplein Cabaret Festival met hun energieke, absurde en vooral heel erg grappige duocabaret. Dit jaar doen ze mee aan het Groningen Studenten Cabaret Festival en de kans is groot dat zij in de voetsporen treden van eerdere winnaars Theo Maassen en Jochem Meyer.

Info
Donderdag 3 september, 20.00 uur
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem