Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding opent haar deuren

0

Afscheid nemen is iets wat u zo lang mogelijk voor u uit wilt schuiven, maar er komt een moment dat u daar onherroepelijk mee wordt geconfronteerd. Om mensen voor te lichten over datgene wat op dat moment op hen af komt, opent Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding de deuren van haar Afscheidshuis. Iedereen die op informele manier kennis wil maken met het Afscheidshuis, is van harte welkom op zondag 30 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur aan de Herenweg 92 in Heemstede.

Vanaf 12.00 uur kunt u de afscheidskamers, de tuinkamer, de ontmoetingskamer en het koetshuis bekijken en kennismaken met bijzondere uitvaartproducten en -diensten. Zo zijn er musici die u laten horen wat zij bij een uitvaart kunnen betekenen. Ook zijn er ontwerpers van bijzondere graf- en herdenkingsmonumenten. Een urnenmaakster laat zien wat zij in samenspraak met nabestaanden kan maken.

Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur kunt u luisteren naar een lezing over “duurzame uitvaartkisten”. U hoort welke keuzes hierbinnen te maken zijn.

De uitvaartbegeleidsters zijn beschikbaar voor alle vragen die u heeft. Deze kunnen te maken hebben met polissen of keuzes bij een uitvaart.

Verschillende dienstverleners tonen u welke alternatieve vormen van transport mogelijk zijn, zoals een uitvaartbus, een fiets of een oldtimer. U kunt zich laten informeren over het vastleggen van een uitvaart op foto of video. In het aanwezige Rouwcafé wordt u ontvangen met een kopje koffie.

De open dag is bestemd voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden bij een uitvaart. Voor de kinderen is er een speciaal hoekje.

- Advertentie -