Gratis tijdschrift over de Noord-Hollandse natuur

3

In de eerste week van september verschijnt het tijdschrift van Landschap Noord-Holland. Elk seizoen geeft de natuurorganisatie een blad uit waarin de natuur in de provincie Noord-Holland centraal staat. Met leuke eropuit tips, achtergrondinformatie over nieuwe en bestaande natuurgebieden en bijzondere foto’s van planten en dieren in de provincie.

In het september-nummer komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Achtergrondinformatie over de veranderingen bij de Hondsbossche Zeewering
  • Een uitneembare wandelroute van 11 km rond Schagen
  • De mooiste foto’s van natuurgebied Het Die, door fotoclub HAF
  • Uitleg over een nieuw natuurproject in de duinen tussen Wijk aan Zee en Heemskerk

Het tijdschrift is niet verkrijgbaar in de losse verkoop en wordt speciaal gemaakt voor 37.000 lezers die het werk van Landschap Noord-Holland steunen. Om andere natuurliefhebbers ook een indruk te geven van het blad, biedt Landschap Noord-Holland nu tijdelijk de mogelijkheid om gratis het september-nummer aan te vragen.

Geïnteresseerden vullen op www.landschapnoordholland.nl/tijdschrift hun gegevens in en ontvangen na enkele dagen ontvangen het blad in de bus.