Predicaat Hofleverancier voor Möhringer Liften

0

De Haarlemse onderneming Möhringer Liften b.v. mag het predicaat Hofleverancier voeren. Burgemeester Bernt Schneiders reikt op vrijdag 18 september de bijbehorende oorkonde uit tijdens een feestelijke bijeenkomst van de onderneming ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan.

Möhringer Liften, gevestigd aan de Izaäk Enschedéweg in de Haarlemse Waarderpolder, ontwerpt, fabriceert, levert en monteert hoogwaardige en innovatieve liftinstallaties. De onderneming heeft bijzondere liftinstallaties gerealiseerd in onder meer het Rijksmuseum in Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht en het Museumkwartier in Den Bosch.

In Haarlem beschikken op dit moment acht andere ondernemingen eveneens over ‘het recht tot het voeren van Koninklijk Wapen met daarbij de toevoeging Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ zoals de titel officieel luidt. Het gaat om Dantuma, L. Faber & Zoon, Gezondheidshuis Mathot, Jan Monnikendam feestartikelen, Wijnkoperij Okhuysen, Drogisterij Van der Pigge, H. de Vries Boeken en Stoelman Papierrecycling.

- Advertentie -