Het nieuwe boek van Kagib uit Haarlem is verschenen: Tijd voor de Sleutel

0

In april is het nieuwe boek ‘Tijd voor de Sleutel – Tijd voor een maatschappelijke omwenteling. Tijd voor het Weten in het hart’ van Kagib verschenen. Dit boek met een spiritueel thema wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

DE SLEUTEL is een formule die past op alle geledingen van de maatschappij. Welke betekenis die Sleutel kan hebben is in dit boek uitgewerkt. Het begint met een open hart. Via dat open hart kan een vorm van kennis ervaren worden die je niet uit boeken kunt leren. Dit is het Weten in het hart. De belangrijkste kennis ontbreekt nu, de zelfkennis.

Juist die zelfkennis is van fundamenteel belang binnen de huidige structuur en cultuur van de samenleving. Dit boek is een pleidooi voor een geheel nieuw fundament. Een fundament vanuit het hart, het Weten in het hart, een open hart. Vanuit dit fundament kunnen alle urgente problemen waar de samenleving nu mee worstelt een nieuwe zin en perspectief krijgen.

Over de auteur
KAGIB is een man van 58 die een intense levensreis achter de rug heeft met veel innerlijke veranderingen. De vrucht van die veranderingen reikt hij aan in dit boek. Uiteindelijk een antwoord op alle wezenlijke vragen die we ons zouden kunnen stellen over het leven, de zin daarvan. De Sleutel die hij in dit boek uitgewerkt heeft is in zijn leven tot werkelijkheid geworden. Hij leeft hierin voor wat de betekenis daarvan kan zijn. Belangrijk hierbij is dat het hem niet gaat om een nieuw eilandje te vormen. Het gaat voor hem om iedereen.

Iedereen is verantwoordelijk voor deze wereld. Daarom is dit boek voor iedereen geschreven. Zijn grootste verlangen is dat de Sleutel een geheel nieuwe fase mag inluiden in de ontwikkeling van de mens en de mensheid.

Boekgegevens
Titel: Tijd voor de Sleutel – Tijd voor een maatschappelijke omwenteling. Tijd voor het Weten in het hart
Auteur: Kagib
Verschijningsdatum: 08-04-2022
Aantal pagina’s: 164
ISBN: 9789464504569
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 19,50
Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

- Advertentie -