Motorrijder en passagier vernielen auto

0

Op donderdagmiddag heeft een 48-jarige man uit Bloemendaal aangifte gedaan van vernieling van zijn auto.

Omstreeks 13.00 uur reed de man over de Kleverlaan in Haarlem in de richting van de Westelijke Randweg. Bij een verkeerslicht moest hij stoppen voor rood. Voor hem stond een motorfiets met twee opzittenden. Toen het licht op groen sprong, stapten beide mannen van de motor af en deden rustig hun helm op. De automobilist toeterde even en reed toen om de motor heen. Hierop zette de motorrijder en zijn passagier de achtervolging in. Tijdens het rijden werd er meerder malen tegen de auto getrapt. Toen de automobilist bij het volgende verkeerslicht moest stoppen, werd de buitenspiegel van zijn auto eraf getrapt.

De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder en de passagier van de motor, waarvan het kenteken bekend is.

- Advertentie -