Polobar plaatst sluis tegen geluidsoverlast

0

De Polobar aan de Lange Veerstraat krijgt dinsdag 20 oktober een geluidssluis om overlast tegen te gaan. Op die manier komt eigenaar Bert van Kesteren de omwonenden van het café tegemoet. Ook de sluitingsweek die het café was opgelegd wordt verschoven.

Eerder kreeg de café eigenaar een sanctie opgelegd voor mogelijke geluidsoverlast tijdens Haarlem Jazz. Deze overlast wordt, zo blijkt, voornamelijk veroorzaakt door het openen en sluiten van de deur van de bar. Om de buren tegemoet te komen plaatst Van Kesteren nu een sluis die de verstrooiing van het geluid naar buiten tegen gaat.

Hoewel in eerdere berichtgeving werd gemeld dat de Polobar in de week van 19 t/m 25 oktober gesloten zou zijn door de opgelegde sanctie, is deze sluitingsweek nu opgeschoven. De bar sluit wel, maar pas van 2 t/m 8 november. Gasten zijn dan ook van harte welkom om volgende week gewoon van een welverdiend pilsje of andere lekkernij te komen genieten.

Advertentie