Leukste Haarlemse kinderwinkels gebundeld in nieuwe winkelfolder

0

In het kader van Oktober is Kindermaand geeft Haarlem Marketing een nieuwe winkelfolder uit: “Kinderwinkels, de leukste adresjes in Haarlem”.

Een praktisch overzicht aan kinderwinkels inclusief plattegrond. Handig voor iedereen die op zoek is naar een geboortecadeautje, kinderkleding, speelgoed, kinderboeken of bijvoorbeeld knutselspulletjes. De gratis folder is te downloaden via haarlem.nl of op te halen bij VVV Haarlem, Grote Markt 2.

Oktober is Kindermaand
Oktober is al meer dan 15 jaar kindermaand in Haarlem. Het is een maand vol spannende, bijzondere, avontuurlijke en verrassende kinderactiviteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur, sport en spel. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een gevarieerd programma. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Programmatips voor in de herfstvakantie
Wetenschappelijke proefjes met schrijver Frank van Ark worden uitgevoerd bij H. de Vries Boeken en de Filmschuur organiseert het jaarlijkse filmfestival voor kinderen. Meedoen met de langste tekening ooit kan bij Teylers Museum en in het Frans Hals Museum is er een zaal vol poppenhuiskamers te zien. Sportliefhebbers halen hun hart op tijdens de Pim Mulier Sportdag en waterbanen bouwen kan bij Het Veerkwartier. Voor iedereen die van buiten zijn houdt en de handen uit de mouwen wil steken, is er een schoonmaak dag op het strand van Bloemendaal. Bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen start bovendien een magische lichtjestocht door het duingebied tijdens de Nacht van de Nacht. Kortom, er is genoeg te beleven in Haarlem en omgeving.

Haarlem Kids op Facebook
Wil je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in Haarlem kijk dan op haarlem.nl of volg facebook.com!

- Advertentie -