Nationale 50+ Weekend in Zandvoort aan Zee

0

Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op de evenementenkalender van Zandvoort aan Zee is het Nationale 50+ Weekend. Een weekend dat helemaal in het teken staat van de actieve 50+er en dat dit jaar op zaterdag 7 en zondag 8 november plaatsvindt.

De Zandvoortse ondernemers organiseren een keur aan lekkere, spannende, actieve en creatieve activiteiten en workshops en bij een groot aantal winkels, restaurants en cafés kunt u genieten van leuke kortingsacties.

Op www.nationale50plusdag.nl vindt u een overzicht vinden van alle activiteiten en acties die dit weekend plaats zullen vinden. Wat te denken van gratis wandelingen met gids over Circuit Park Zandvoort, door de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek naar burlende herten of door het oude Zandvoort. Er worden diverse beauty behandelingen aangeboden en bezoekers kunnen een kijkje nemen bij sterrenwacht Copernicus. Voor sommige activiteiten dient u zich van te voren aan te melden, wees er dus snel bij! Natuurlijk bent u tijdens het Nationale 50+Weekend van harte welkom bij VVV Zandvoort voor een gratis goodie bag vol met kortingsbonnen en cadeautjes.

Tijdens het Nationale 50+ Weekend parkeert u in het centrum en op de boulevard tegen gereduceerd tarief. Van 1 november 2015 tot 1 maart 2016 betaalt u slechts € 0,50 per uur. En levert u uw parkeerkaartje tijdens het Nationale 50+ weekend in bij VVV Zandvoort, dan parkeert u het eerste uur gratis.

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is iedereen die nog geen 50 jaar is uiteraard ook van harte welkom een kijkje te nemen in Zandvoort aan Zee en te zien (en beleven) wat het dorp allemaal te bieden heeft.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)