Track the Talent

0

Op maandag 26 oktober organiseerde Bedrijf en Samenleving Haarlem en Omstreken een Short Track the Talent voor het Sterrencollege Haarlem. Leerlingen namen die dag een kijkje in de keuken bij verschillende Haarlemse bedrijven. Soms letterlijk in de keuken, bv van bakkerij de Rek.

Doel van deze bezoeken is het ontdekken van je talent. De leerlingen waren overal zeer welkom en kregen inspirerende rondleidingen, presentaties en activiteiten te doen. Taarten bakken, met een veiligheidshelm op over een bouwplaats, met ouderen naar buiten en genieten, terrasbediening, teveel om op te noemen, maar allemaal even leuk en leerzaam. Want behalve dat de leerlingen op zoek gingen naar wat ze leuk vinden, vielen natuurlijk ook enkele opties af.

De studiekeuze voor de toekomst is daardoor weer iets eenvoudiger geworden!

Met dank aan de Haarlemse bedrijven
ABN AMRO, AMIE ouderenzorg, Bakkerij Vink, Banketbakkerij De Rek, Chocolaterie van Dam, De Blinkert, De Nieuwe Akker, Dura Vermeer, Grand Hotel Frans Hals, IKEA, La Place, Molenburg ouderenzorg, PWN, Sint Jacob in de Hout, Spaarnelanden en Stempels.

Willen uw leerlingen ook meedoen aan Track the Talent? Neem dan contact op met Marijke Aukema 0614594052 of kijk op www.bedrijfensamenleving.nl. Hier kunt u ook uw bedrijf aanmelden.