Tweede 30+ Swingsteesjun Landgoedfeest op Landgoed Tespelduyn

0

Na de succesvolle editie afgelopen 26 september is er op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout weer een 30+ Swingsteesjun Landgoedfeest. Op 14 november geven DJ Wally en DJ Miss Behave acte de presence in het Koetshuys van het Landgoed.

Tespelduyn promo Jeanot.

‘Swingsteesjun’ draait om ongedwongen feesten op mooi chique toplocaties. De nauwkeurig uitgezochte landgoederen beschikken over meerdere area’s, zodat de bezoekers zelf de afwisseling in muziekstijlen kunnen opzoeken en ervoor kunnen kiezen rustig bij te kletsen in de lounges. De feesten zijn ook exclusief, er zijn in deze opzet nooit meer dan 300 a 350 bezoekers. Het kledingadvies voor deze avonden is chique casual. Door de ongedwongen sfeer en de lekkere hapjes hopen we een blijvende herinnering voor onze bezoekers te zijn.

Kaartverkoop
Meer informatie over het “Swingsteesjun Landgoedfeest” is te vinden op de website www.swingsteesjun.nl. Kaarten voor het landgoedfeest in Noordwijkerhout kosten €14,50 in de online voorverkoop of bij: John de Bruin Speciaal zaak in Lisse, Drogisterij Bemelman in Noordwijkerhout en Frank Evers Vivant in Hillegom. Tickets zijn voor €18,00 verkrijgbaar aan de deur.

De “Swingsteesjun”-feesten strijken de komende maanden ook nog neer op Chateau Marquette Heemskerk, Landgoed Groenendaal in Heemstede, alvorens in januari plaats te vinden op Landgoed Elswout in Overveen.

- Advertentie -