30up Disco Classics Party by Swingsteesjun

0

Op zaterdag 10 december 2016 organiseert Swingsteesjun.nl een bruisend Disco Classics dansfeest in de nieuwe hotspot: Event Center Haarlem in het Reinaldapark (Haarlem oost). Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten voor de ‘friendly 25 and up’ in een mooie setting. Ontmoet leuke mensen en ga uit je dak op de hits van ‘70 tot nu met dj Wally. Het feest aan de Reinaldapad 10 is van 20:30-02:00 uur. Dress: Casual chique.

Het Event Center Haarlem is de nieuwe vaste plek voor onze dansfeesten en per 1 januari heet Swingsteesjun ‘Letz Party’.

TICKET VERKOOP
Tickets á 10,00 zijn verkrijgbaar op www.swingsteesjun.nl. Deurprijs is 13,00.

Voorverkoopadressen:
BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, Zomerzorgerlaan 26. HAARLEM: Het Reinaldapark Café, Reinaldapad 10, Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15. HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95. HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18. ZANDVOORT: Bibi For Shoes Kerkstraat 1.

LETZ MIX MET SPOTIFY
Nieuw: Om 20:30u beginnen we met een uurtje Mixen met Spotify accounts. Ook jij kan aan de knoppen staan? Maak een mooie playlist en mail deze, inclusief je naam, telefoonnummer en feestdatum, naar: william@letzparty.nl Neem je vrienden mee en geniet!! Geen spotify? Zet dan je muziek op een usb stick.

OVER DE LOCATIE
Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren.
Bushaltes zijn op een steenworp afstand [ook nachtbus] kijk op www.ov9292.nl.

CONTACT
06 1893 8260 (William Appelman)

SWINGSTEESJUN wordt LETZ PARTY
Swingsteesjun is in 2005 begonnen in de Wachtkamers van Station Haarlem (vandaar de naam). Per 1 januari 2017 veranderen we de naam in Letz Party. Klokslag middernacht wordt het nieuwe logo en huisstijl bekend gemaakt. Vanaf het nieuwe jaar is er elke 1e zaterdag van de maand een feest in het Event Center Haarlem.