Gratis tijdschrift over de Noord-Hollandse natuur

0

Afgelopen week is het nieuwe tijdschrift van Landschap Noord-Holland verschenen. Elk seizoen geeft de natuurorganisatie een blad uit waarin de natuur in de provincie Noord-Holland centraal staat. Met leuke eropuit tips, achtergrondinformatie over natuurgebieden en mooie foto’s van planten en dieren in de provincie.

In het november-nummer komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wisenten emigreren naar de Veluwe
  • Een uitneembare wandelroute van 5 of 9 bij Tuitjenhorn
  • Het raadsel van de kleine zwanen
  • Bijzondere weetjes over de mol
  • Gezond Natuur Wandelen: elke week met een vaste groep op pad

Het tijdschrift is niet verkrijgbaar in de losse verkoop en wordt speciaal gemaakt voor 37.000 lezers die het werk van Landschap Noord-Holland steunen.

Om andere natuurliefhebbers ook een indruk te geven van het blad, biedt Landschap Noord-Holland u de mogelijkheid om gratis het november-nummer aan te vragen. Ga naar www.landschapnoordholland.nl/tijdschrift en vul uw gegevens in.