Oproep aan alle jarigen op 23 november 2015

0

Op maandag 23 november 2015 is het precies 770 jaar geleden dat Haarlem stadsrechten kreeg. Deze bijzondere gebeurtenis viert het Noord-Hollands Archief graag met alle inwoners van Haarlem en in het bijzonder met Haarlemmers die – net als de stad – jarig zijn op 23 november!

Alle jarige inwoners zijn van harte uitgenodigd om vanaf 8 uur met een introducé aan te schuiven bij een feestelijk ontbijt in de Janskerk, het publiekscentrum van het Noord-Hollands Archief aan de Jansstraat 40 in Haarlem. Burgmeester Bernt Schneiders zal tijdens het ontbijt de nieuwe vitrine met daarin het stadsrecht van Haarlem onthullen. Vanaf 10 uur mogen alle inwoners van Haarlem op visite komen en het stadsrecht bewonderen. De eerste 770 bezoekers krijgen een stuk taart. De toegang is gratis.

Aanmelden voor het ontbijt is verplicht en kan via info@noord-hollandsarchief.nl. Graag onder vermelding van uw naam, of u alleen komt of met een introducé en uw geboortedatum.

- Advertentie -
Vorig artikelBuurthuis SamenMetDeBuurt organiseert Bingo
Volgend artikelProgramma Filmschuur week 47
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.