Gewonde bij vechtpartij

0

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.00 uur drie mannen van 17, 19 en 21 jaar uit de gemeenten Haarlem en Bloemendaal aangehouden na een geweldincident op de President Steijnstraat waarbij een 24-jarige man uit Haarlem letsel heeft opgelopen.

De drie mannen sprongen na het incident in een grijze auto die door de gealarmeerde politie al snel werd gezien in Heemstede. De agenten hebben de auto uiteindelijk op de Rijksstraatweg in Bennebroek aan de kant kunnen zetten waardoor de verdachten konden uitstappen. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en zitten vast. Ze zijn inmiddels in alle beperkingen gesteld. Dit betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Ze zijn inmiddels in alle beperkingen en in verzekering gesteld. Dit betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat en dat zij nog maximaal drie dagen vast kunnen zitten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit geweldincident en wil graag spreken met mensen die voor, tijdens of na het incident bijzonderheden hebben gezien of gehoord. Hierbij wordt gedacht aan verdachte personen, voertuigen en/of geluiden. Het kan ook zijn dat u verdachte omstandigheden heeft waargenomen in de omgeving/omliggende straten van de President Steijnstraat.

Mocht u informatie hebben over het incident, meld dit dan via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of vul het online formulier in: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

- Advertentie -