Tim Knol met Lost & Found Stadsschouwburg Haarlem

0

In zijn tweede soloprogramma maken we kennis met de verzamelaar in Tim Knol.

Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. En kan hij geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands.

In zijn nieuwe voorstelling krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van de 25-jarige muzikant, die na het succes van Terug enorm veel zin heeft om in Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen.

Een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn.

Info
Tim Knol, Lost & Found theaterconcert
Vrijdag 8 januari
Haarlem Stadsschouwburg Haarlem

www.timknol.nl

- Advertentie -