Samen met de gemeente Haarlem en de gemeente Zandvoort organiseert Spaarnelanden in januari weer de jaarlijkse kerstbomenactie. Op bijna 30 locaties kunnen kerstbomen worden ingeleverd. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen daar € 0,50 per ingeleverde boom, en maken daarnaast kans op een cadeaubon. De ingeleverde kerstbomen worden verwerkt tot compost en snippers voor wandelpaden.

Data, tijden en locaties
In Haarlem en Spaarndam kunnen kerstbomen worden ingeleverd op woensdag 4 en woensdag 11 januari 2023 van 13.30 tot 17.00 uur. In Zandvoort en Bentveld is de inleverdatum woensdag 11 januari 2023, van 13.00 tot 16.00 uur. Een overzicht van alle locaties is te vinden op www.spaarnelanden.nl/kerstbomenactie.

De winactie
Kinderen t/m 15 jaar ontvangen per boom € 0,50 en een lootje, waarmee ze kans maken op een cadeaubon van € 10,00. De gemeente Haarlem looft daarnaast nog een Superprijs uit voor een Haarlemse klas, die een excursie naar keuze mag maken. Wie ouder is dan 15 jaar mag natuurlijk ook kerstbomen inleveren, maar ontvangt geen lootje en € 0,50.

Alle winnaars worden op 20 januari 2023 bekend gemaakt op de website van Spaarnelanden. Deelnemers kunnen vanaf die dag zelf kijken of ze hebben gewonnen. Wie in de prijzen is gevallen, kan een mailtje sturen naar communicatie@spaarnelanden.nl met naam, adres, telefoonnummer en een foto van het winnende lot.

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie