Wereldlichtjesdag-bijeenkomst in Huis te Zaanen

0

Op Wereldlichtjesdag staan we wereldwijd stil bij kinderen van alle leeftijden die zijn overleden. Met elkaar eren wij de kinderen door een lichtje te branden. We noemen hun namen, luisteren naar elkaars verhalen en naar live muziek die helemaal past bij dit bijzondere moment.

Deze lichtceremonie is een moment van troost door verbondenheid en dient als een lichtpunt voor nabestaanden.

Wereldlichtjesdag is dit jaar op zondag 13 december. U bent vanaf 18.45 uur welkom in Huis te Zaanen, Orionweg 1 in Haarlem. Aanvang: 19.00 uur. Ook broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn welkom.

In verband met de beperkte ruimte vragen wij u zich vooraf aan te melden via info@brokkingenbokslag.nl of op 023-531 02 38. Het is fijn om te weten met hoeveel personen u komt en hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn. Voor de kinderen hebben wij een speciale activiteit gepland.

Als u uw verhaal wilt delen, heel graag! Ook hiervoor kunt u zich aanmelden bij ons.

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist.” Manu Keirse