Ren achter Rudolf aan en steun de Voedselbank in Haarlem

0

Eventplaats organiseert 27 december 2015 een uniek hardloopevenement in het centrum van Haarlem. Met een grote groep deelnemers wordt er gejaagd op Rudolf het rendier. De deelnemers starten op de Grote Markt in Haarlem en rennen een parcours van 5 kilometer, dwars door het centrum. De opbrengst van het evenement doneert Eventplaats aan de Voedselbank in Haarlem.

Pak Rudolf. Foto: Eventplaats.
Pak Rudolf. Foto: Eventplaats.

Eventplaats wil graag de Voedselbank in Haarlem helpen, zodat ook de mensen in Haarlem, die het minder breed hebben, leuke feestdagen kunnen hebben. December is namelijk de tijd van saamhorigheid en iedereen heeft recht op gezellige feestdagen zonder zorgen. Daarom wil Eventplaats deze mensen via de Voedselbank helpen door een hardloopevenement te organiseren waar iedereen aan mee kan doen.

Wat houdt Pak Rudolf in?
Pak Rudolf is een hardloopevenement waar er gejaagd wordt op de directeur van Eventplaats, die verkleed gaat als Rudolf het rendier.

Na het belopen van een parcours van 5 kilometer door het centrum van Haarlem is er een gezellige afterparty met eten, drinken en muziek.

Meedoen?
Pak Rudolf vindt plaats op 27 december 2015 om 14:00 uur in het centrum van Haarlem. De verzamelplek is de Grote Markt in Haarlem.

Inschrijven om mee te rennen tijdens Pak Rudolf kost €5,- p.p. Deze kosten worden door Eventplaats geheel gedoneerd aan de Voedselbank in Haarlem.

- Advertentie -