Streekmarkt Kasteel Keukenhof

0

Op Landgoed Keukenhof wordt op 4 en 5 juni een gezellige streekmarkt georganiseerd. Met Pinksteren is de “Dag van het Kasteel”. Overal in Nederland zijn dan kastelen en buitenplaatsen te bezoeken. Kasteel Keukenhof is vrij toegankelijk voor het publiek. Tijdens het Pinksterweekend is er op het landgoed weer genoeg te beleven.

Kasteel Keukenhof is beide Pinksterdagen vrij toegankelijk voor het publiek De suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van Kasteel Keukenhof.

Struin gezellig langs kraampjes van de streekmarkt en ontdek wat de streek ons te bieden heeft. Zo zijn er niet alleen eetbare streekproducten, maar pakt de markt ook uit met beauty, bloemen, planten en woondecoratie.

Daarnaast biedt het landgoed gelegenheid om te ontspannen met een kopje koffie of een heerlijke lunch bij de Hofboerderij. Kinderen kunnen knuffelen met de dieren uit kinderboerderij Poelepetaat.

Aanmelden voor een stand voor echte streekproducten is nog beperkt mogelijk.
Op 4 en 5 juni is de streekmarkt open van 10.30 tot 18.00 uur en het kasteel is open van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis.

Delen maar! :)
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
  4
  Shares
Vorig artikelWorkshop ‘Huiszuivering’ bij Ananda
Volgend artikelProgramma Filmschuur week 20
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.