Ingezonden foto’s: Houtfestival

0

Peter Hulscher stuurde deze foto’s van het Houtfestival in Haarlem naar de redactie. Peter, wederom hartelijk dank voor je bijdrage aan Haarlem updates!

[quote font=”0″ color=”#000000″ bgcolor=”#cccccc” bcolor=”#81d742″ arrow=”yes” align=”left”]Ook een foto, video of tekst insturen naar Haarlem updates? Mail naar persberichten@haarlemupdates.nl. Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden.[/quote][divide icon=”circle”]

- Advertentie -
Vorig artikel3 mannen aangehouden wegens harddrugs
Volgend artikelHaarlemmers aangehouden wegens dealen harddrugs
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.