Acteren bij stichting De Baan

0

Op 17 januari houdt stichting De Baan, een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het bieden van een gevarieerd aanbod aan vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, tussen 13 en 16 uur een open dag voor iedereen die benieuwd is naar wat er bij De Baan allemaal te doen is.

Er zijn kraampjes van de verschillende clubjes waar je lid van kunt worden, activiteiten waaraan je kunt meedoen en natuurlijk een hapje en een drankje. Kom dus gezellig langs en neem je ouders/verzorgers en/of vrienden ook mee.

Zo is er onder andere een theatergroep met verstandelijk beperkte spelers. Deze theatergroep, Klapstuk genaamd, heeft een kraam op de open dag. Mocht je acteer aspiraties hebben, dan zou ik daar zeker even gaan kijken. Ze zoeken nog acteurs namelijk. Bij de kraam kun je al je vragen stellen en zelfs alvast een stukje van hun nieuwste voorstelling zien, “mooier wordt ze niet…“ een bewerking van Jules Deelder op het sprookje Sneeuwwitje, wat ze voorjaar 2016 gaan opvoeren in het Baan theater en daarbuiten.

Hopelijk tot ziens op 17 januari bij stichting De Baan.

Meer informatie is te vinden op www.stichtingdebaan.nl of www.klapstuktheater.nl.

- Advertentie -