Sterrenregen voor Willem Ruis, de musical

0

‘Willem Ruis, de show van zijn leven’ is weer bekroond, na de sterrenregen van de pers, nu met drie nominaties voor de Musical Award en een nominatie voor de publieksprijs. Op vrijdag 8 januari (20.15 uur) is de bejubelde musicalproductie met Xander van Vledder , Maaike Widdershoven, John Kraaijkamp jr in de hoofdrollen in de Stadsschouwburg Velsen te zien.

In de jaren ‘80 keken gemiddeld 8,9 miljoen mensen naar ‘De Willem Ruis Show’. Met zijn onuitputtelijke energie, liefde voor entertainment en brutale toon wist showmaster Willem Ruis een groot publiek te veroveren. Zijn plotselinge dood schokte het hele land. Willem’s levensstijl stond immers haaks op de dood. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De televisieheld keert terug, in het theater. Als een bijzonder jongetje dat opgroeit zonder vader en maar één droom heeft: beroemd en succesvol worden. Om de erkenning te vinden waar hij zijn hele leven al naar verlangt. De jonge acteur Xander van Vledder (Nationale Toneel) deed een verpletterende auditie. Zijn vertolking van Willem Ruis leverde hem niet alleen een nominatie voor de Musical Awards op voor de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Productie’ maar ook vier sterrenrecensies op.

Info
Vrijdag 8 januari, 20.15 uur
Prijs: € 36,- incl. drankje en garderobe
Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)