56e Nieuwjaarsduik in Zandvoort aan Zee geschikt voor koukleumen?

0

Op 1 januari 2016 spoelen duizenden mensen langs de Nederlandse kust het oude jaar van zich af. Diverse badplaatsen organiseren een Nieuwjaarsduik, maar nergens wordt dit al zo lang gedaan als in Zandvoort aan Zee. Komend jaar vindt de Nieuwjaarsduik voor de 56e keer plaats op het Zandvoortse strand, waarmee Zandvoort de oudste Nieuwjaarsduik van Nederland heeft.

En goed nieuws voor de koukleumen van Nederland: het wordt zoals het er nu naar uit ziet een ‘warme’ 1 januari met als gevolg dat het wel eens dé kans kan zijn voor een ieder die niet voor het meest extreme wil kiezen. Houd je wel van extreem? Je kan ook gewoon een keertje extra koppie onder gaan!

Ook dit jaar vindt de Nieuwjaarsduik weer plaats ter hoogte van jaarrond paviljoen Beachclub No.5. U kunt zich hier ter plekke (gratis) inschrijven of vooraf via de website van de Nieuwjaarsduik Zandvoort. Na de duik ontvangt u een heerlijke warme kop soep en een oorkonde.

Verwelkom ook het nieuwe jaar in Zandvoort aan Zee met een verfrissende duik in zee. De start is om 14.00 uur, maar vooraf krijgen alle duikers een gezamenlijke warming-up. Natuurlijk kunt u de duizenden bikkels die aan dit spektakel deelnemen ook hoog en droog vanaf het strand bekijken. Of beter nog: vanuit één van de jaarrond strandpaviljoens onder het genot van een heerlijk warme chocolade of glühwein!

Meer informatie over de Nieuwjaarsduik in Zandvoort aan Zee vindt u op www.vvvzandvoort.nl.

- Advertentie -