Politie op zoek naar getuigen van mishandeling

0

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling op de Minckelersweg in Haarlem die vrijdagochtend rond 6 uur plaats vond. Een 25-jarige man uit Utrecht door vier onbekenden mishandeld en gewond op straat achtergelaten.

Het slachtoffer liep langs de weg in de buurt van de Lichtfabriek toen hij werd aangesproken door een groepje mannen in een auto. Plotseling stapten de mannen uit en vielen het slachtoffer aan. De man viel op de grond waarna de daders wegreden in een zilver-/grijskleurige personenauto. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en is daar aan zijn verwondingen behandeld.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die vrijdagochtend vroeg mogelijk getuige zijn geweest of andere informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek. Heeft u iets gezien of weet u wie de daders zijn, neem dan contact op met de politie in Haarlem via 0900 8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)