Zesde verdachte van dodelijk steekincident aangehouden

0

De politie heeft vrijdag een zesde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van de 22-jarige Haarlemmer op de Zomerkade. Het gaat om een 24-jarige man uit Haarlem.

Eerder in de Nieuwjaarsnacht werden al vijf verdachten aangehouden. Het gaat om twee Haarlemse vrouwen van 20 en 21 jaar oud en drie mannen uit Haarlem van 20, 23 en 25 jaar oud. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld en hen zijn alle beperkingen opgelegd. Dat betekent dat de politie en het Openbaar Ministerie geen verdere informatie over het onderzoek kunnen geven. Het rechercheteam onderzoekt wat er precies gebeurd is en het aandeel van de aangehouden verdachten.

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen, of met mensen die informatie hebben over wat er zich in de Nieuwjaarsnacht op de Zomerkade en omgeving heeft afgespeeld. U kunt dan bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of vul het online formulier in: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.